POVESTEA NOASTRĂ

În 1878, Silviano Venchi, un tânăr de 20 de ani, și-a cheltuit economiile cumparand două cazane de bronz, si a început să experimenteze productia de ciocolata, mai întâi în propriul apartament iar apoi într-o cameră mică. în via degli Artisti din Borgo Vaniglia din Torino . Acele experimente au mers atât de bine încât, după câțiva ani, s-au născut Nougatine , o pralina de alune piemonteze caramelizate, acoperite cu ciocolată neagră extra și Venchi Spa , „… cea mai elegantă ciocolată în Piemont … „numita, printre altele,” Furnizorul Casei Regale „. Astăzi pe ambalaj nu mai există stema regală, dar pasiunea, meticulozitatea și curajul de a experimenta inca au rămas din acea epocă . Așa s-au născut toate acele praline cu nume deosebite, Chocaviar, Tartufini, Gianduiotti, Cremini, crema Suprema si chiar Gelato. Toate delicioase , sănătoase , naturale , făcute cu cele mai bune ingrediente și cele mai bune intenții: sa vedeți partea luminoasă și trăiți o viață lungă fericit.

VEDETELE

GIANDUIOTTO: Întâlnirea intensă dintre alune și ciocolată.

Gianduiotto Venchi 1878 este cea mai înaltă expresie a tradiției piemonteze și datorează aroma sa extraordinară celor 32% din alunele IGP din Piemont, din compoziția sa.

CREMINO: O explozie de gust cu fiecare strat!

Un pătrat cu trei straturi, Il Cremino Venchi își exprimă pe deplin tradiția combinată cu inovația … rețetă tradițională, extra neagra, fistic sau cu cacao Venezuela.

NOUGATINA: Nougatina și visul unor lumi noi

Din 1905, rețeta nu s-a schimbat: o inimă de alune IGP piemonteze cu zahăr caramelizat, acoperită cu ciocolată neagră pură.

CHOCAVIAR: Microsfere de cacao prețioase, cu un gust foarte intens.

MAGAZINE ÎN TOATĂ LUMEA

Cu o istorie de 140 de ani , astăzi avem o recunoaștere internațională: peste 350 de rețete de ciocolată și 90 de arome de înghețată , prezente în peste 70 de țări din orașe cheie precum Londra, Hong Kong, Dubai și New York cu cea mai mare cascadă de ciocolată care a existat vreodată.